In vier transacties kocht hij een pakket van 34.000 aandelen via zijn vennootschap Symphony Mills. Tack heeft inmiddels de controle over ruim 87 procent van de Ieperse groep. De koers van het aandeel schommelt rond de 5 euro.

Enkele weken geleden nog nam Tack een pakket aandelen over van Yves en Michel Steverlynck. Voorts is hij ook vertegenwoordigd in de Stichting Administratiekantoor (STAK), het familiale vehikel van de oprichtersfamilie. Sinds begin dit jaar kocht Luc Tack via Symphony Mills in verschillende transacties bijna 55.000 aandelen op de beurs, goed voor een bedrag van ruim 206.000 euro.

Waarnemers zien daarin het bewijs dat Luc Tack op die manier stilletjes werkt naar een delisting van Picanol op de beurs. Iets wat Tack zelf ontkent overigens.

L.D.

In vier transacties kocht hij een pakket van 34.000 aandelen via zijn vennootschap Symphony Mills. Tack heeft inmiddels de controle over ruim 87 procent van de Ieperse groep. De koers van het aandeel schommelt rond de 5 euro. Enkele weken geleden nog nam Tack een pakket aandelen over van Yves en Michel Steverlynck. Voorts is hij ook vertegenwoordigd in de Stichting Administratiekantoor (STAK), het familiale vehikel van de oprichtersfamilie. Sinds begin dit jaar kocht Luc Tack via Symphony Mills in verschillende transacties bijna 55.000 aandelen op de beurs, goed voor een bedrag van ruim 206.000 euro. Waarnemers zien daarin het bewijs dat Luc Tack op die manier stilletjes werkt naar een delisting van Picanol op de beurs. Iets wat Tack zelf ontkent overigens. L.D.