Verbeke neemt zijn functie op per 1 september. Hij volgt Luc De Bruyckere op, die na 41 jaar aan het roer te hebben gestaan de fakkel doorgeeft.

De Bruyckere en Verbeke zijn al een tijd 'vrienden voor het leven'. Verbeke is al sinds de jaren tachtig bestuurder bij Ter Beke. Toch benadrukt De Bruyckere dat een ad hoc comité, aangeduid door de raad van bestuur, op zoek is gegaan naar de ideale opvolger. Daar kwam Verbeke als primus uit.

Louis Verbeke is bekend van zijn status als topadvocaat (Allen & Overy) waar hij tot 2006 senior partner was in het Belgische kantoor. Hij is tevens voorzitter van zowel de Algemene Raad als de Raad van Bestuur van de Vlerick School en bestuurder in diverse bedrijven.

Ter Beke (403 miljoen euro omzet, 1.800 medewerkers) is een Belgische voedingsgroep met activiteiten in zowat tien Europese landen en eigen fabrieken in België, Nederland en Frankrijk. (KC)

Verbeke neemt zijn functie op per 1 september. Hij volgt Luc De Bruyckere op, die na 41 jaar aan het roer te hebben gestaan de fakkel doorgeeft. De Bruyckere en Verbeke zijn al een tijd 'vrienden voor het leven'. Verbeke is al sinds de jaren tachtig bestuurder bij Ter Beke. Toch benadrukt De Bruyckere dat een ad hoc comité, aangeduid door de raad van bestuur, op zoek is gegaan naar de ideale opvolger. Daar kwam Verbeke als primus uit. Louis Verbeke is bekend van zijn status als topadvocaat (Allen & Overy) waar hij tot 2006 senior partner was in het Belgische kantoor. Hij is tevens voorzitter van zowel de Algemene Raad als de Raad van Bestuur van de Vlerick School en bestuurder in diverse bedrijven. Ter Beke (403 miljoen euro omzet, 1.800 medewerkers) is een Belgische voedingsgroep met activiteiten in zowat tien Europese landen en eigen fabrieken in België, Nederland en Frankrijk. (KC)