De laatste voorbereidingen worden getroffen, maar woordvoerder Luc De Serrano wil nog niets bevestigen: "Als de missie definitief is, laten we dat ook aan de buitenwereld weten." De Vlaamse zending zou een politiek en een economisch deel hebben.

Vlaanderen wil er als de kippen bij zijn om zijn troeven voor te leggen aan de nieuwe machtshebbers. In het voorjaar wilde ook Agoria een handelsmissie naar Tripoli organiseren, maar die werd wegens de gespannen toestand afgeblazen. Ook nu is, volgens mensenrechtenorganisaties, de situatie nog niet helemaal onder controle wegens heel wat ondergrondse afrekeningen. (KC)

De laatste voorbereidingen worden getroffen, maar woordvoerder Luc De Serrano wil nog niets bevestigen: "Als de missie definitief is, laten we dat ook aan de buitenwereld weten." De Vlaamse zending zou een politiek en een economisch deel hebben. Vlaanderen wil er als de kippen bij zijn om zijn troeven voor te leggen aan de nieuwe machtshebbers. In het voorjaar wilde ook Agoria een handelsmissie naar Tripoli organiseren, maar die werd wegens de gespannen toestand afgeblazen. Ook nu is, volgens mensenrechtenorganisaties, de situatie nog niet helemaal onder controle wegens heel wat ondergrondse afrekeningen. (KC)