Jack Lew is nog maar pas aangesteld als Amerikaans minister van Financiën en hij tekent al meteen voor vreemde commentaar. Zijn handtekening, die gedurende zijn termijn op de biljetten van één dollar staat, zou volgens de Amerikaanse pers 'een kinderhandtekening' zijn. En ook al noemde de Spaanse schilder Pablo Picasso elk kind een kunstenaar ("maar hoe blijven we het als we volwassen worden?"), de kinderlijke krabbel is 'de lelijkste van de wereld', aldus de pers aan de overkant van de grote plas.

De 'kinderhandtekening' bestaat uit niet meer dan een paar lussen en levert Lew dus hoongelach op. Lew kan evenwel zijn handdtekening nog aanpassen, zoals zijn voorganger op Financiën.

Jack Lew is nog maar pas aangesteld als Amerikaans minister van Financiën en hij tekent al meteen voor vreemde commentaar. Zijn handtekening, die gedurende zijn termijn op de biljetten van één dollar staat, zou volgens de Amerikaanse pers 'een kinderhandtekening' zijn. En ook al noemde de Spaanse schilder Pablo Picasso elk kind een kunstenaar ("maar hoe blijven we het als we volwassen worden?"), de kinderlijke krabbel is 'de lelijkste van de wereld', aldus de pers aan de overkant van de grote plas. De 'kinderhandtekening' bestaat uit niet meer dan een paar lussen en levert Lew dus hoongelach op. Lew kan evenwel zijn handdtekening nog aanpassen, zoals zijn voorganger op Financiën.