Voor de Franstalige nieuws- en businessmagazines Le Vif/L'Express, Focus Vif, Vif Extra, Trends//MoneyTalk, L'Initié de la Bourse, Sport/Footmagazine en voor Canal Z is Amid Faljaoui verantwoordelijk.

Chantal Lepaige is de uitgever van de lifestyle-magazines Knack
Weekend en Le Vif Weekend, Nest (N/F), Gentleman (N/F), Bodytalk (N/F), Royals (N/F) en Ik ga Bouwen/Je vais Construire.

De drie magazine-uitgevers zijn verantwoordelijk voor een multimediale aanpak en rapporteren aan Xavier Bouckaert, COO en directeur magazines. De directie en de hoofdredactie van de magazines staan voortaan in voor het inhoudelijk aansturen van de websites van hun titels.

Jos Grobben begon als redacteur bij Knack en startte Weekendblad op als voorloper van Weekend Magazine. Later werd hij politiek redacteur van Knack en lanceerde einde jaren negentig de multimediale bijlagen van het weekblad. In 2000 maakte hij de overstap naar internet en begon met de magazinesites.

Voor de Franstalige nieuws- en businessmagazines Le Vif/L'Express, Focus Vif, Vif Extra, Trends//MoneyTalk, L'Initié de la Bourse, Sport/Footmagazine en voor Canal Z is Amid Faljaoui verantwoordelijk. Chantal Lepaige is de uitgever van de lifestyle-magazines Knack Weekend en Le Vif Weekend, Nest (N/F), Gentleman (N/F), Bodytalk (N/F), Royals (N/F) en Ik ga Bouwen/Je vais Construire. De drie magazine-uitgevers zijn verantwoordelijk voor een multimediale aanpak en rapporteren aan Xavier Bouckaert, COO en directeur magazines. De directie en de hoofdredactie van de magazines staan voortaan in voor het inhoudelijk aansturen van de websites van hun titels. Jos Grobben begon als redacteur bij Knack en startte Weekendblad op als voorloper van Weekend Magazine. Later werd hij politiek redacteur van Knack en lanceerde einde jaren negentig de multimediale bijlagen van het weekblad. In 2000 maakte hij de overstap naar internet en begon met de magazinesites.