. "Sedert 2005 levert Betafence sterke prestaties", reageert Thijs in een persmededeling. "Dankzij de juiste strategie, producten en teams is de onderneming vandaag goed geplaatst om in de toekomst te groeien en de ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken."

Betafence werd in 2005 afgesplitst van Bekaert. Het bedrijf is wereldmarktleider in perimeterbeveiliging en omheiningen, zeg maar de oorspronkelijke activiteiten van Bekaert. De groep telt circa 1500 medewerkers en heeft acht productievestigingen, met hoofdzetel in België (Gent), en een netwerk van verkoopkantoren in de hele wereld.

Thijs is als bestuurder niet aan zijn proefstuk toe. Hij is ook voorzitter bij Spadel en Max Green, en lid van de raad van bestuur van Delhaize. Bij Betafence is hij non executive chairman. De Italiaan Michele Volpi doet de dagelijkse leiding. CVC Capital Partners is hoofdaandeelhouder.

. "Sedert 2005 levert Betafence sterke prestaties", reageert Thijs in een persmededeling. "Dankzij de juiste strategie, producten en teams is de onderneming vandaag goed geplaatst om in de toekomst te groeien en de ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken."Betafence werd in 2005 afgesplitst van Bekaert. Het bedrijf is wereldmarktleider in perimeterbeveiliging en omheiningen, zeg maar de oorspronkelijke activiteiten van Bekaert. De groep telt circa 1500 medewerkers en heeft acht productievestigingen, met hoofdzetel in België (Gent), en een netwerk van verkoopkantoren in de hele wereld.Thijs is als bestuurder niet aan zijn proefstuk toe. Hij is ook voorzitter bij Spadel en Max Green, en lid van de raad van bestuur van Delhaize. Bij Betafence is hij non executive chairman. De Italiaan Michele Volpi doet de dagelijkse leiding. CVC Capital Partners is hoofdaandeelhouder.