Dejaeger moest het verlieslatende Arpadis opnieuw rechttrekken, op vraag van hoofdaandeelhouder en voorzitter Laurent Abergel. "We hebben het bedrijf samen om enkele moeilijke klippen heen geloodst. Maar een schip dat water maakt, moet eerst een veilige haven opzoeken alvorens weer het ruime sop te kiezen. Daarover liepen de visies sterk uiteen", zegt Dejaeger.

De 55-jarige Dejaeger werkte een kwarteeuw voor BASF, en leidde de Antwerpse vestiging van de Duitse chemiegroep van 2003 tot begin 2007. Medio 2007 werd hij consultant bij de grafische divisie van Agfa-Gevaert, en in mei 2008 ging hij aan de slag als operationeel directeur bij Reynaers Aluminium. Na tien maanden kwam er echter onverwachts een einde aan de samenwerking met Martine Reynaers, de CEO van het familiebedrijf uit Duffel.

Dejaeger richt zich voortaan onder meer op het begeleiden en overnemen van kleine en middelgrote industriële bedrijven in toekomstgerichte sectoren. Samen met enkele partners richtte hij daartoe recent JES Projects op.

Be.L.

Dejaeger moest het verlieslatende Arpadis opnieuw rechttrekken, op vraag van hoofdaandeelhouder en voorzitter Laurent Abergel. "We hebben het bedrijf samen om enkele moeilijke klippen heen geloodst. Maar een schip dat water maakt, moet eerst een veilige haven opzoeken alvorens weer het ruime sop te kiezen. Daarover liepen de visies sterk uiteen", zegt Dejaeger. De 55-jarige Dejaeger werkte een kwarteeuw voor BASF, en leidde de Antwerpse vestiging van de Duitse chemiegroep van 2003 tot begin 2007. Medio 2007 werd hij consultant bij de grafische divisie van Agfa-Gevaert, en in mei 2008 ging hij aan de slag als operationeel directeur bij Reynaers Aluminium. Na tien maanden kwam er echter onverwachts een einde aan de samenwerking met Martine Reynaers, de CEO van het familiebedrijf uit Duffel. Dejaeger richt zich voortaan onder meer op het begeleiden en overnemen van kleine en middelgrote industriële bedrijven in toekomstgerichte sectoren. Samen met enkele partners richtte hij daartoe recent JES Projects op. Be.L.