Over de benoeming van Jean-Pierre Hansen was er tijdens de algemene vergadering zoals verwacht wel enige discussie. Samen met Eric Stroobants, de gewezen secretaris van de Vlaamse regering, werd hij door de Belgische overheid voorgedragen als bestuurder bij KBC.

"Hansen heeft ervoor gezorgd dat GDF Suez de Belgische kerncentrale gratis heeft gekregen, en dat de belastingbetaler daar nu voor opdraait", interpelleerde een aandeelhouder.

Ondanks de kritiek in de zaal werd Hansen met een ruime meerderheid van de stemmen tot bestuurder benoemd. Ook de benoeming van Eric Stroobants werd met een ruime meerderheid goedgekeurd.

Voorts kregen voorzitter Jan Huyghebaert en gedelegeerd bestuurder Jan Vanhevel maar weinig kritische vragen te horen van het tiental aandeelhouders dat naar de hoofdzetel aan de Brusselse Havenlaan was afgezakt.

Over de benoeming van Jean-Pierre Hansen was er tijdens de algemene vergadering zoals verwacht wel enige discussie. Samen met Eric Stroobants, de gewezen secretaris van de Vlaamse regering, werd hij door de Belgische overheid voorgedragen als bestuurder bij KBC. "Hansen heeft ervoor gezorgd dat GDF Suez de Belgische kerncentrale gratis heeft gekregen, en dat de belastingbetaler daar nu voor opdraait", interpelleerde een aandeelhouder. Ondanks de kritiek in de zaal werd Hansen met een ruime meerderheid van de stemmen tot bestuurder benoemd. Ook de benoeming van Eric Stroobants werd met een ruime meerderheid goedgekeurd. Voorts kregen voorzitter Jan Huyghebaert en gedelegeerd bestuurder Jan Vanhevel maar weinig kritische vragen te horen van het tiental aandeelhouders dat naar de hoofdzetel aan de Brusselse Havenlaan was afgezakt.