Dat zegt hij maandag in De Standaard en Het Nieuwsblad.

Europarlementslid Jean-Luc Dehaene is als onafhankelijk bestuurder koploper inzake aandelenopties bij AB InBev. Hij klopt ook voorzitter Peter Harf, zo berekende Tuybens.

De vier onafhankelijke bestuurders zitten samen op een potje van 8,1 miljoen euro. 2,7 miljoen daarvan is voor Dehaene. Dat is op basis van de huidige beurskoers (43,2 euro).

Volgens de berekeningen van Tuybens, die ze voorlegde aan het bedrijf, wordt dat zelfs (een belastingvrije) 3,4 miljoen als het aandeel AB InBev in het voorjaar van 2012 een koersdoel van 48 euro haalt.

Dat zegt hij maandag in De Standaard en Het Nieuwsblad. Europarlementslid Jean-Luc Dehaene is als onafhankelijk bestuurder koploper inzake aandelenopties bij AB InBev. Hij klopt ook voorzitter Peter Harf, zo berekende Tuybens. De vier onafhankelijke bestuurders zitten samen op een potje van 8,1 miljoen euro. 2,7 miljoen daarvan is voor Dehaene. Dat is op basis van de huidige beurskoers (43,2 euro). Volgens de berekeningen van Tuybens, die ze voorlegde aan het bedrijf, wordt dat zelfs (een belastingvrije) 3,4 miljoen als het aandeel AB InBev in het voorjaar van 2012 een koersdoel van 48 euro haalt.