Jan De Witte (52) komt uit de medische informatica, een van de pijlers van Barco. Hij was tot voor kort voorzitter en CEO van de Global Healthcare IT-divisie bij General Electric. Die maakt klinische toepassingen en systeemsoftware-oplossingen voor medische zorgverleners en heeft een omzet van ongeveer 2 miljard dollar en meer dan 4000 werknemers. De Witte werkte zestien jaar in de Healthcare-divisie van General Electric in de Verenigde Staten en Frankrijk. Sinds 2007 was hij directielid bij General Electric.

Voordien was hij vijf jaar bij McKinsey in Brussel, Amsterdam en Zürich voor klanten in de industrie en de transportsector. Tussen 1987 en 1991 werkte hij in het management van de toelevering en de productie bij de Belgische vestigingen van Procter & Gamble.

Jan De Witte is burgerlijk ingenieur elektromechanica en heeft een MBA van de Harvard Business School.

Jan De Witte (52) komt uit de medische informatica, een van de pijlers van Barco. Hij was tot voor kort voorzitter en CEO van de Global Healthcare IT-divisie bij General Electric. Die maakt klinische toepassingen en systeemsoftware-oplossingen voor medische zorgverleners en heeft een omzet van ongeveer 2 miljard dollar en meer dan 4000 werknemers. De Witte werkte zestien jaar in de Healthcare-divisie van General Electric in de Verenigde Staten en Frankrijk. Sinds 2007 was hij directielid bij General Electric. Voordien was hij vijf jaar bij McKinsey in Brussel, Amsterdam en Zürich voor klanten in de industrie en de transportsector. Tussen 1987 en 1991 werkte hij in het management van de toelevering en de productie bij de Belgische vestigingen van Procter & Gamble. Jan De Witte is burgerlijk ingenieur elektromechanica en heeft een MBA van de Harvard Business School.