ING België organiseert voor de vier keer de ING Thesis Award, een wedstrijd die afstuderende mastertalenten beloont voor hun vernieuwende visie op de financiële sector. Dit jaar maakt elke thesis met een link naar de financiële sector kans op een prijs. Wie kans wil maken op de ING Thesis Award, moet vóór 16 september een scriptie in te dienen via www.ing.be/thesisaward.

Een panel van juryleden uit de bedrijfs- en academische wereld zal in het najaar negen topstudenten selecteren die op hun thesis komen presenteren voor een professionele jury, voorgezeten door Philippe Masset, lid van het Directiecomité van ING België. Vervolgens zal de jury drie talenten bekronen als winnaars van de ING Thesis Award. Ook het publiek mag rechtstreeks stemmen voor zijn/haar favoriet van de avond.

Breder publiek

Waar masterstudenten tijdens de voorbije edities enkel een thesis konden indienen binnen een specifieke categorie, maakt vanaf dit jaar elke thesis met een link naar de financiële sector kans. Philippe Masset, lid van het Directiecomité van ING België en voorzitter van de jury: 'Door de ING Thesis Award toegankelijk te maken voor een breder publiek, bieden we ook meer jongeren de kans om mee te denken aan de noden en behoeften van onze maatschappij en mee te bouwen aan onze economie van morgen'.

De eerste, tweede en derde winnaars worden beloond met een ING Lion Account ter waarde van respectievelijk 1.500, 1.250 en 1.000 euro. De publiekswinnaar neemt een cheque ter waarde van 1.000 euro mee naar huis. De overige finalisten ontvangen een ING Lion Account met daarop 250 euro. (KVDA)

ING België organiseert voor de vier keer de ING Thesis Award, een wedstrijd die afstuderende mastertalenten beloont voor hun vernieuwende visie op de financiële sector. Dit jaar maakt elke thesis met een link naar de financiële sector kans op een prijs. Wie kans wil maken op de ING Thesis Award, moet vóór 16 september een scriptie in te dienen via www.ing.be/thesisaward. Een panel van juryleden uit de bedrijfs- en academische wereld zal in het najaar negen topstudenten selecteren die op hun thesis komen presenteren voor een professionele jury, voorgezeten door Philippe Masset, lid van het Directiecomité van ING België. Vervolgens zal de jury drie talenten bekronen als winnaars van de ING Thesis Award. Ook het publiek mag rechtstreeks stemmen voor zijn/haar favoriet van de avond. Breder publiek Waar masterstudenten tijdens de voorbije edities enkel een thesis konden indienen binnen een specifieke categorie, maakt vanaf dit jaar elke thesis met een link naar de financiële sector kans. Philippe Masset, lid van het Directiecomité van ING België en voorzitter van de jury: 'Door de ING Thesis Award toegankelijk te maken voor een breder publiek, bieden we ook meer jongeren de kans om mee te denken aan de noden en behoeften van onze maatschappij en mee te bouwen aan onze economie van morgen'. De eerste, tweede en derde winnaars worden beloond met een ING Lion Account ter waarde van respectievelijk 1.500, 1.250 en 1.000 euro. De publiekswinnaar neemt een cheque ter waarde van 1.000 euro mee naar huis. De overige finalisten ontvangen een ING Lion Account met daarop 250 euro. (KVDA)