Volgens de Edenred-Ipsos-barometer, die het welzijn van 14.000 werknemers in 15 landen peilt, telt India het grootste aantal gelukkige werknemers.

Volgens de auteurs van het rapport blijkt uit de enquête, die gebaseerd is op gegevens van januari 2016, dat gemiddeld 7 op de 10 werknemers tevreden zijn op de werkvloer. Maar er blijft een groot verschil tussen de pakweg Japanse en Indiase werkvloer.

De Verenigde Staten staan na India en Mexico op plaats 3 wat het welzijn van de werknemers betreft. Niet België maar Duitsland is de Europese koploper uit het lijstje. In Japan voelt minder dan de helft van de gepolste werknemers zich goed op het werk.

Infographic: Where People Feel Good at the Workplace | Statista
You will find more statistics at Statista
Volgens de Edenred-Ipsos-barometer, die het welzijn van 14.000 werknemers in 15 landen peilt, telt India het grootste aantal gelukkige werknemers.Volgens de auteurs van het rapport blijkt uit de enquête, die gebaseerd is op gegevens van januari 2016, dat gemiddeld 7 op de 10 werknemers tevreden zijn op de werkvloer. Maar er blijft een groot verschil tussen de pakweg Japanse en Indiase werkvloer.De Verenigde Staten staan na India en Mexico op plaats 3 wat het welzijn van de werknemers betreft. Niet België maar Duitsland is de Europese koploper uit het lijstje. In Japan voelt minder dan de helft van de gepolste werknemers zich goed op het werk.