Er is nog altijd geen opvolger voor de functie van gedelegeerd bestuurder van Flanders Investment & Trade (FIT) sinds de dood van Koen Allaert een half jaar geleden. Sindsdien neemt algemeen directeur Claire Tillekaerts de honneurs waar.

De nieuwe topman- of vrouw treedt ten vroegste tegen de zomer aan. Dat heeft te maken met de lange doorloopprocedures en voorschriften die moeten gevolgd worden bij een benoeming.

Er zouden 30 kandidaten zijn voor de vacature. Die mensen worden nu gescreend met de bedoeling een shortlist te maken. Die lijst wordt vervolgens aan de Vlaamse regering voorgelegd. Dat zou ten vroegste gebeuren in de loop van april.

De namen van de kandidaten worden niet vrijgegeven, maar Tillekaerts staat er wel op. Ook enkele kabinetsmedewerkers dienden hun kandidatuur in. (KC)

Er is nog altijd geen opvolger voor de functie van gedelegeerd bestuurder van Flanders Investment & Trade (FIT) sinds de dood van Koen Allaert een half jaar geleden. Sindsdien neemt algemeen directeur Claire Tillekaerts de honneurs waar. De nieuwe topman- of vrouw treedt ten vroegste tegen de zomer aan. Dat heeft te maken met de lange doorloopprocedures en voorschriften die moeten gevolgd worden bij een benoeming. Er zouden 30 kandidaten zijn voor de vacature. Die mensen worden nu gescreend met de bedoeling een shortlist te maken. Die lijst wordt vervolgens aan de Vlaamse regering voorgelegd. Dat zou ten vroegste gebeuren in de loop van april. De namen van de kandidaten worden niet vrijgegeven, maar Tillekaerts staat er wel op. Ook enkele kabinetsmedewerkers dienden hun kandidatuur in. (KC)