Bernard De Leye was kandidaat om zichzelf op te volgen, maar in de aanloop naar de verkiezingen kwam tegenkandidaat Jos Boon opzetten. Hij veroorzaakte heel wat wrevel in de organisatie. Finaal ging t' Kint de Roodenbeke als 'derde hond' met het been lopen.

De nieuwe voorzitter zegt in een interne memo dat hij de door zijn voorganger uitgestippelde lijn - met focus op internationalisatie, kwaliteit en een gezond kostenbeheer - wil voortzetten. Gemakkelijk zal dat niet zijn, want volgens insiders heeft het interne gehakketak van de voorbije weken heel wat wonden geslagen in BRAFA.

Bernard De Leye heeft al besloten zich terug te trekken als bestuurder en exposant. (KC)

Bernard De Leye was kandidaat om zichzelf op te volgen, maar in de aanloop naar de verkiezingen kwam tegenkandidaat Jos Boon opzetten. Hij veroorzaakte heel wat wrevel in de organisatie. Finaal ging t' Kint de Roodenbeke als 'derde hond' met het been lopen. De nieuwe voorzitter zegt in een interne memo dat hij de door zijn voorganger uitgestippelde lijn - met focus op internationalisatie, kwaliteit en een gezond kostenbeheer - wil voortzetten. Gemakkelijk zal dat niet zijn, want volgens insiders heeft het interne gehakketak van de voorbije weken heel wat wonden geslagen in BRAFA.Bernard De Leye heeft al besloten zich terug te trekken als bestuurder en exposant. (KC)