Het bedrijf telt klanten in de financiële wereld als Citibank, BNP Paribas Fortis, ING, Société Generale, maar ook overheden als het Franse en Belgische ministerie van Financiën, de stad Brussel of telecomproviders (Bezeq Israël), luchtvaartmaatschappijen (Air France), en Mazda.

Hans De Backer (47) is burgerlijk ingenieur en master in financieel beheer. Hij werkte jarenlang in de financiering bij Fortis Bank (nu BNP Paribas Fortis), met leidende posities in Hongkong, Turkije en België. Daarna werd hij CEO en financieel directeur bij het zonne-energiebedrijf Enfinity. De Backer neemt het belang van zowat 22,5 procent over van Anubex en Eric Vervliet, die met pensioen vertrekt. Andere aandeelhouders zijn Hessel van Deutekom (22,5%), Tony van der Beken (22,5%), Louis Heymans (22,5%), Ben Wilson (5%) en Kris Ceuppens (5%). De transactie werd begeleid door Fibiz Partners.

L.D.

Het bedrijf telt klanten in de financiële wereld als Citibank, BNP Paribas Fortis, ING, Société Generale, maar ook overheden als het Franse en Belgische ministerie van Financiën, de stad Brussel of telecomproviders (Bezeq Israël), luchtvaartmaatschappijen (Air France), en Mazda. Hans De Backer (47) is burgerlijk ingenieur en master in financieel beheer. Hij werkte jarenlang in de financiering bij Fortis Bank (nu BNP Paribas Fortis), met leidende posities in Hongkong, Turkije en België. Daarna werd hij CEO en financieel directeur bij het zonne-energiebedrijf Enfinity. De Backer neemt het belang van zowat 22,5 procent over van Anubex en Eric Vervliet, die met pensioen vertrekt. Andere aandeelhouders zijn Hessel van Deutekom (22,5%), Tony van der Beken (22,5%), Louis Heymans (22,5%), Ben Wilson (5%) en Kris Ceuppens (5%). De transactie werd begeleid door Fibiz Partners. L.D.