Coppenolle gaat een van de komende dagen aan de slag bij Electrabel. Ze volgt er Fernand Grifnée op, die gedelegeerd bestuurder wordt van de Waalse energienetbeheerder Ores, melden De Tijd en L'Echo.

De woordvoerster van Electrabel kon niet bereikt worden voor commentaar. De officiële Twitter-account van Electrabel herverstuurde de tweet waarin L'Echo de overstap bekendmaakte.

Conflict bij Belgacom
De 35-jarige Coppenolle, ex-woordvoerster van PS-voorzitter Elio Di Rupo, was jarenlang actief bij Belgacom. In 2009 werd ze aangesteld als hoofd Communicatie.

Na een hoogoplopend conflict met Concetta Fagard zette Belgacom-topman Didier Bellens beide vrouwen aan de deur. (Belga/KVDA)

Coppenolle gaat een van de komende dagen aan de slag bij Electrabel. Ze volgt er Fernand Grifnée op, die gedelegeerd bestuurder wordt van de Waalse energienetbeheerder Ores, melden De Tijd en L'Echo. De woordvoerster van Electrabel kon niet bereikt worden voor commentaar. De officiële Twitter-account van Electrabel herverstuurde de tweet waarin L'Echo de overstap bekendmaakte. Conflict bij Belgacom De 35-jarige Coppenolle, ex-woordvoerster van PS-voorzitter Elio Di Rupo, was jarenlang actief bij Belgacom. In 2009 werd ze aangesteld als hoofd Communicatie. Na een hoogoplopend conflict met Concetta Fagard zette Belgacom-topman Didier Bellens beide vrouwen aan de deur. (Belga/KVDA)