"Het ondernemerschap kriebelt. Nadat ik de voorbije jaren heb gewerkt voor bedrijven, vind ik dat ik het nu maar zelf moet proberen", zegt Van Gysel. Zij start het communicatiekantoor Turnstone Communications voor bedrijven in life sciences (biotech, landbouw, farma en gezondheidsbevorderende producten en materialen). "Het gebeurt veel te weinig dat de kennis die in deze bedrijven zit, goed gecommuniceerd wordt. Ik zie daar een gat in de markt."

Van Gysel, een doctor in moleculaire genetica, was eerder tien jaar verantwoordelijk voor communicatie bij het Vlaams Instituut voor Biotechnologie VIB en is gastlector wetenschapscommunicatie aan de universiteiten van Antwerpen en Gent.

Bert Lauwers

"Het ondernemerschap kriebelt. Nadat ik de voorbije jaren heb gewerkt voor bedrijven, vind ik dat ik het nu maar zelf moet proberen", zegt Van Gysel. Zij start het communicatiekantoor Turnstone Communications voor bedrijven in life sciences (biotech, landbouw, farma en gezondheidsbevorderende producten en materialen). "Het gebeurt veel te weinig dat de kennis die in deze bedrijven zit, goed gecommuniceerd wordt. Ik zie daar een gat in de markt." Van Gysel, een doctor in moleculaire genetica, was eerder tien jaar verantwoordelijk voor communicatie bij het Vlaams Instituut voor Biotechnologie VIB en is gastlector wetenschapscommunicatie aan de universiteiten van Antwerpen en Gent. Bert Lauwers