Tot vandaag combineert Reinaudo zowel de functie van CEO als die van het hoofd van de medische afdeling Agfa HealthCare. Vanaf 1 april 2011 zal Luc Thijs de medische afdeling leiden.

"Nu Luc Thijs de leiding van de HealthCare-activiteiten voor zijn rekening zal nemen, zal ik in staat zijn mij volledig te focussen op mijn rol van CEO van de Agfa-Gevaert Groep en op de implementatie van onze groeistrategie", zegt Reinaudo in het persbericht.

Reinaudo zal de dubbele functie ongeveer een jaar hebben uitgeoefend. Hij volgde in april 2010 Jo Cornu op als topman van Agfa-Gevaert, maar behield ook zijn toenmalige functie aan het hoofd van Agfa HealthCare. De 46-jarige Thijs werkt sinds 1990 bij Agfa.

De medische afdeling vertegenwoordigde in 2009 ongeveer 40 procent van de groepsomzet.

Tot vandaag combineert Reinaudo zowel de functie van CEO als die van het hoofd van de medische afdeling Agfa HealthCare. Vanaf 1 april 2011 zal Luc Thijs de medische afdeling leiden."Nu Luc Thijs de leiding van de HealthCare-activiteiten voor zijn rekening zal nemen, zal ik in staat zijn mij volledig te focussen op mijn rol van CEO van de Agfa-Gevaert Groep en op de implementatie van onze groeistrategie", zegt Reinaudo in het persbericht. Reinaudo zal de dubbele functie ongeveer een jaar hebben uitgeoefend. Hij volgde in april 2010 Jo Cornu op als topman van Agfa-Gevaert, maar behield ook zijn toenmalige functie aan het hoofd van Agfa HealthCare. De 46-jarige Thijs werkt sinds 1990 bij Agfa. De medische afdeling vertegenwoordigde in 2009 ongeveer 40 procent van de groepsomzet.