Pascal Laffineur is sinds 1 oktober CEO van het Waalse ICT-bedrijf NRB. Altran, waar hij CEO was, heeft tegelijk chief operations officer Chantal De Vrieze gepromoveerd tot CEO. Zij komt daarmee aan het hoofd van de grootste leverancier van onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteit aan derden in de Belux. Altran heeft hier ongeveer 800 medewerkers. De omzet van Altran Belgium over 2015 was 75 miljoen euro.

De Franse beursgenoteerde researchorganisatie heeft 27.000 werknemers wereldwijd. Ze is erg ambitieus sinds oud-Euronext-topman Dominique Cerutti er vorig jaar de leiding overnam. In november lanceerde Cerutti het Altran 2020 Ignition-plan, dat de omzet van Altran van ongeveer 2 naar 3 miljard euro wil brengen tegen 2020, met een veel betere winstgevendheid. Ook de Belgische organisatie heeft zich sindsdien hervormd, met een duidelijke taakverdeling tussen verkopers en teammanagers.

De Vrieze werkte sinds vorig jaar voor Altran na haar vertrek als countrymanager Benelux bij Econocom, waar ze dertien jaar aan de slag was. Voordien was ze directeur bij Leasing Van Breda Benelux en Marketing & Sales Manager bij Agfa Belux.

Chantal De Vrieze (55) is een bekend gezicht in de Belgische ICT-wereld. Ze is ook niet-uitvoerend lid van de raad van bestuur van AXA België, lid van de raad van advies van EVS en lid van de raad van bestuur van Guberna.

Pascal Laffineur is sinds 1 oktober CEO van het Waalse ICT-bedrijf NRB. Altran, waar hij CEO was, heeft tegelijk chief operations officer Chantal De Vrieze gepromoveerd tot CEO. Zij komt daarmee aan het hoofd van de grootste leverancier van onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteit aan derden in de Belux. Altran heeft hier ongeveer 800 medewerkers. De omzet van Altran Belgium over 2015 was 75 miljoen euro.De Franse beursgenoteerde researchorganisatie heeft 27.000 werknemers wereldwijd. Ze is erg ambitieus sinds oud-Euronext-topman Dominique Cerutti er vorig jaar de leiding overnam. In november lanceerde Cerutti het Altran 2020 Ignition-plan, dat de omzet van Altran van ongeveer 2 naar 3 miljard euro wil brengen tegen 2020, met een veel betere winstgevendheid. Ook de Belgische organisatie heeft zich sindsdien hervormd, met een duidelijke taakverdeling tussen verkopers en teammanagers.De Vrieze werkte sinds vorig jaar voor Altran na haar vertrek als countrymanager Benelux bij Econocom, waar ze dertien jaar aan de slag was. Voordien was ze directeur bij Leasing Van Breda Benelux en Marketing & Sales Manager bij Agfa Belux.Chantal De Vrieze (55) is een bekend gezicht in de Belgische ICT-wereld. Ze is ook niet-uitvoerend lid van de raad van bestuur van AXA België, lid van de raad van advies van EVS en lid van de raad van bestuur van Guberna.