Debusschere kiest voor een nieuwe uitdaging. Francis Van Eeckhout is benoemd tot CEO ad interim.

"Hij trof bij zijn aantreden in februari 2009 het bedrijf in moeilijke omstandigheden aan. Op heel korte tijd is hij erin geslaagd Deceuninck financieel gezond te maken en het vertrouwen van de belegger te herwinnen. Hij laat een gezond bedrijf achter dat klaar is voor de toekomst", looft voorzitter Pierre Alain De Smedt de vertrekkende CEO.

De omzet van Deceuninck groeide vorig jaar 16,6 procent tot 644,5 miljoen euro. Deceuninck hield in 2015 een nettowinst over van 13,3 miljoen euro over: een stijging met 27 procent.

In een interview met Trends van eind jorig jaar detailleerde Debusschere zijn aanpak en visie als CEO van Deceuninck: 'Tevreden zijn met het succes van een ander kennen wij hier niet'

(Belga/BO)

Debusschere kiest voor een nieuwe uitdaging. Francis Van Eeckhout is benoemd tot CEO ad interim. "Hij trof bij zijn aantreden in februari 2009 het bedrijf in moeilijke omstandigheden aan. Op heel korte tijd is hij erin geslaagd Deceuninck financieel gezond te maken en het vertrouwen van de belegger te herwinnen. Hij laat een gezond bedrijf achter dat klaar is voor de toekomst", looft voorzitter Pierre Alain De Smedt de vertrekkende CEO. De omzet van Deceuninck groeide vorig jaar 16,6 procent tot 644,5 miljoen euro. Deceuninck hield in 2015 een nettowinst over van 13,3 miljoen euro over: een stijging met 27 procent. (Belga/BO)