De 51-jarige Noël Prioux neemt op 1 mei de functie van uitvoerend directeur voor Europa op, luidt het in een mededeling van Carrefour.

Prioux, die Vicente Trius vervangt, wordt verantwoordelijk voor de supermarktketen in België, Spanje, Italië, Polen, Griekenland, Cyprus en Roemenië. Thuismarkt Frankrijk behoort evenwel niet tot de divisie Europa.

De nieuwe topman zal onder meer de uitbouw van Carrefour Planet, het nieuwe concept voor de hypermarkten, in goede banen moeten leiden.

In België wordt donderdag de eerste Carrefour Planet ingehuldigd in Bergen. De groep Carrefour liet eerder weten dat er tegen eind 2011 92 Carrefour Planets zouden moeten staan in Frankrijk, Spanje, België, Griekenland en Italië. België zou er tegen dan negen tellen.

De 51-jarige Noël Prioux neemt op 1 mei de functie van uitvoerend directeur voor Europa op, luidt het in een mededeling van Carrefour.Prioux, die Vicente Trius vervangt, wordt verantwoordelijk voor de supermarktketen in België, Spanje, Italië, Polen, Griekenland, Cyprus en Roemenië. Thuismarkt Frankrijk behoort evenwel niet tot de divisie Europa. De nieuwe topman zal onder meer de uitbouw van Carrefour Planet, het nieuwe concept voor de hypermarkten, in goede banen moeten leiden. In België wordt donderdag de eerste Carrefour Planet ingehuldigd in Bergen. De groep Carrefour liet eerder weten dat er tegen eind 2011 92 Carrefour Planets zouden moeten staan in Frankrijk, Spanje, België, Griekenland en Italië. België zou er tegen dan negen tellen.