Carl Bouckaert is de ex-man van Mieke De Clerck en een begenadigd ruiter. De vroegere schoonzoon van Roger De Clerck gaat op 31 juli met een van zijn twee paarden (Mensa of Cyrano) in de crosscountry voor een medaille. Hij vertegenwoordigde ons land ook al op de Olympische Spelen van Sydney in 2000.

Bouckaert (58) komt uit Waregem, maar hij woont en werkt al bijna zijn hele leven in de Amerikaanse staat Georgia. Daar leidde hij Beaulieu of America als CEO. Hij is nog altijd de meerderheidsaandeelhouder en bestuurder.

Na de fusie tot Beaulieu International Group (BIG) in 2005 waarbij 4 van de 6 kinderen van Roger De Clerck weer samenwerkten, bleven Jan De Clerck (Domo) en Mieke De Clerck afzijdig. Beaulieu of America is sindsdien een volledige autonome tak, los van BIG.

De paardenliefhebber Bouckaert is ook een intimus van de familie Bush. (KC)

Carl Bouckaert is de ex-man van Mieke De Clerck en een begenadigd ruiter. De vroegere schoonzoon van Roger De Clerck gaat op 31 juli met een van zijn twee paarden (Mensa of Cyrano) in de crosscountry voor een medaille. Hij vertegenwoordigde ons land ook al op de Olympische Spelen van Sydney in 2000.Bouckaert (58) komt uit Waregem, maar hij woont en werkt al bijna zijn hele leven in de Amerikaanse staat Georgia. Daar leidde hij Beaulieu of America als CEO. Hij is nog altijd de meerderheidsaandeelhouder en bestuurder. Na de fusie tot Beaulieu International Group (BIG) in 2005 waarbij 4 van de 6 kinderen van Roger De Clerck weer samenwerkten, bleven Jan De Clerck (Domo) en Mieke De Clerck afzijdig. Beaulieu of America is sindsdien een volledige autonome tak, los van BIG. De paardenliefhebber Bouckaert is ook een intimus van de familie Bush. (KC)