Uit een document dat de bank vrijgeeft, blijkt dat Diamond de bonus van 7,6 miljoen euro bovenop zijn jaarsalaris van 290.000 euro krijgt.

Diamond staat in de Britse pers symbool voor de excessen in de
financiële wereld, omdat hij voor de wereldwijde financiële crisis uitbrak al riante bonussen mocht innen. Rekening houdend met de kaalslag in de bankensector bedankte Diamond voor de bonus waar hij in 2009 recht op had.

Halfweg februari liet Barclays weten dat het aan zijn werknemers voor 2010 4 miljard euro aan bonussen gaat uitkeren, wat ongeveer overeenstemt met de nettowinst van de bank.

Uit een document dat de bank vrijgeeft, blijkt dat Diamond de bonus van 7,6 miljoen euro bovenop zijn jaarsalaris van 290.000 euro krijgt. Diamond staat in de Britse pers symbool voor de excessen in de financiële wereld, omdat hij voor de wereldwijde financiële crisis uitbrak al riante bonussen mocht innen. Rekening houdend met de kaalslag in de bankensector bedankte Diamond voor de bonus waar hij in 2009 recht op had.Halfweg februari liet Barclays weten dat het aan zijn werknemers voor 2010 4 miljard euro aan bonussen gaat uitkeren, wat ongeveer overeenstemt met de nettowinst van de bank.