Het betekent meteen het einde van zijn verblijf in Japan. Daar had hij sinds 2009 de leiding van de lokale tak van Janssen, goed voor tweeduizend werknemers. Overstijns zal voortaan werken vanuit Beerse, de hoofdzetel van Janssen.

De functie van Overstijns is nieuw en past in de lancering van een zogenaamde global commercial strategy organisation voor Janssen, die wordt gebouwd rond afzonderlijke teams voor vijf therapeutische domeinen. Infectieziekten is er een van.

De 51-jarige Overstijns was eerder managing director van Janssen Duitsland en van Janssen Centraal- en Oost-Europa. Hij wordt in Japan opgevolgd door Bruce Goodwin, die voordien managing director was van Janssen Australië en Nieuw-Zeeland. (Be.L)

Het betekent meteen het einde van zijn verblijf in Japan. Daar had hij sinds 2009 de leiding van de lokale tak van Janssen, goed voor tweeduizend werknemers. Overstijns zal voortaan werken vanuit Beerse, de hoofdzetel van Janssen. De functie van Overstijns is nieuw en past in de lancering van een zogenaamde global commercial strategy organisation voor Janssen, die wordt gebouwd rond afzonderlijke teams voor vijf therapeutische domeinen. Infectieziekten is er een van. De 51-jarige Overstijns was eerder managing director van Janssen Duitsland en van Janssen Centraal- en Oost-Europa. Hij wordt in Japan opgevolgd door Bruce Goodwin, die voordien managing director was van Janssen Australië en Nieuw-Zeeland. (Be.L)