De opvolging werd in alle discretie voorbereid sinds de zomer van 2007. Toen werd Paul Cornet, achterneef van Arnoud de Pret, bestuurder bij de Luxemburgse holding EugéniePatriSébastien. Via die holding controleren de Belgische sleutelaandeelhouders hun belang in de brouwgigant.

Paul Cornet, die op 1 maart 43 wordt, heeft een Angelsaksisch getinte carrière achter de rug. Hij woont sinds kort in Zwitserland, maar werkte voordien bij onder meer McKinsey, Orange, en Yahoo!, in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De 67-jarige Arnoud de Pret zat sinds 1978 in de bestuurorganen van de brouwer.

WR

De opvolging werd in alle discretie voorbereid sinds de zomer van 2007. Toen werd Paul Cornet, achterneef van Arnoud de Pret, bestuurder bij de Luxemburgse holding EugéniePatriSébastien. Via die holding controleren de Belgische sleutelaandeelhouders hun belang in de brouwgigant. Paul Cornet, die op 1 maart 43 wordt, heeft een Angelsaksisch getinte carrière achter de rug. Hij woont sinds kort in Zwitserland, maar werkte voordien bij onder meer McKinsey, Orange, en Yahoo!, in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De 67-jarige Arnoud de Pret zat sinds 1978 in de bestuurorganen van de brouwer.WR