Na opeenvolgende functies van redactiecoördinator en adjunct hoofdredacteur werd Goovaerts in april 2009 hoofdredacteur van Trends. In november 2010 zette ze een stap terug en ging ze opnieuw aan de slag als journalist. An Goovaerts deed als interviewster naambekendheid op in "De Gast", een praatprogramma met toppers uit het bedrijfsleven en de politiek op Kanaal Z.

Bij De Morgen komt ook Sofie Stevens in dienst. De 36-jarige Stevens werkte bij De Standaard, waar ze chef foto was. Ze moet de beeldkunst bij De Morgen verder laten uitblinken, luidt het in de mededeling van de krant. Stevens is historica met een postgraduaat Internationale Relaties aan de Universiteit van Madrid en heeft een opleiding Fotografie bij het Sint-Lucas genoten. Ze begon haar carrière bij De Morgen en werkte ook voor Artsen Zonder Grenzen.

Ook de politieke redactie van De Morgen krijgt er jong bloed bij. De 29-jarige Ann Van den Broek is van opleiding vertaler-tolk en heeft een master in de journalistiek. Ze werkte onder meer bij De Standaard online en was chef online van Het Nieuwsblad.

Na opeenvolgende functies van redactiecoördinator en adjunct hoofdredacteur werd Goovaerts in april 2009 hoofdredacteur van Trends. In november 2010 zette ze een stap terug en ging ze opnieuw aan de slag als journalist. An Goovaerts deed als interviewster naambekendheid op in "De Gast", een praatprogramma met toppers uit het bedrijfsleven en de politiek op Kanaal Z. Bij De Morgen komt ook Sofie Stevens in dienst. De 36-jarige Stevens werkte bij De Standaard, waar ze chef foto was. Ze moet de beeldkunst bij De Morgen verder laten uitblinken, luidt het in de mededeling van de krant. Stevens is historica met een postgraduaat Internationale Relaties aan de Universiteit van Madrid en heeft een opleiding Fotografie bij het Sint-Lucas genoten. Ze begon haar carrière bij De Morgen en werkte ook voor Artsen Zonder Grenzen. Ook de politieke redactie van De Morgen krijgt er jong bloed bij. De 29-jarige Ann Van den Broek is van opleiding vertaler-tolk en heeft een master in de journalistiek. Ze werkte onder meer bij De Standaard online en was chef online van Het Nieuwsblad.