Op dit moment is er geen limiet op de extra kosten die banken kunnen aanrekenen bij geldafhalingen aan automaten door niet-klanten. De Democratische senator Tom Harkin die een amendement wilde indienen om die kosten te beperken zei dat niet-klanten soms 2 tot 3 dollar extra moesten betalen om 20 dollar af te halen.

"Ik heb nog nooit een ATM (bankautomaat, red.) gebruikt, dus weet ik er de kosten niet van", antwoordde zijn collega Nelson op de vraag of er een limiet zou moeten komen. Daarop gaf hij toe dat hij niet wist hoe hij een bankautomaat moest bedienen en dat hij altijd geld afhaalt aan het loket.

De senator benadrukte wel dat hij mee was met zijn tijd en dat hij met een kredietkaart betaalt voor zaken als boodschappen en bij het tanken.

Op dit moment is er geen limiet op de extra kosten die banken kunnen aanrekenen bij geldafhalingen aan automaten door niet-klanten. De Democratische senator Tom Harkin die een amendement wilde indienen om die kosten te beperken zei dat niet-klanten soms 2 tot 3 dollar extra moesten betalen om 20 dollar af te halen. "Ik heb nog nooit een ATM (bankautomaat, red.) gebruikt, dus weet ik er de kosten niet van", antwoordde zijn collega Nelson op de vraag of er een limiet zou moeten komen. Daarop gaf hij toe dat hij niet wist hoe hij een bankautomaat moest bedienen en dat hij altijd geld afhaalt aan het loket. De senator benadrukte wel dat hij mee was met zijn tijd en dat hij met een kredietkaart betaalt voor zaken als boodschappen en bij het tanken.