Dehaze staat momenteel aan het hoofd van Adecco Frankrijk, de grootste markt van Adecco. Vanaf 1 september neemt hij de fakkel over van De Maeseneire.

Patrick De Maeseneire is sinds 2009 ceo van de grootste uitzendgroep ter wereld. Volgens Adecco besliste hij zelf om het bedrijf te verlaten.

Met de aanstelling van Dehaze kiest het bedrijf voor continuïteit. "Dehaze heeft bewezen dat hij een leider is, met een internationale track record", aldus Adecco.

Dehaze kwam in 2009 bij Adecco en staat sinds 2011 aan het hoofd van Adecco Frankrijk. Tussen 2009 en 2011 stond hij aan het hoofd van de divisie Noord-Europa, waar ook de Benelux onder valt. Daarvoor was hij onder meer ceo van het Nederlandse Humares en van Solvus. Na de overname van Solvus door USG People was hij coo en vice-ceo van USG People. (Belga/NS)

Dehaze staat momenteel aan het hoofd van Adecco Frankrijk, de grootste markt van Adecco. Vanaf 1 september neemt hij de fakkel over van De Maeseneire. Patrick De Maeseneire is sinds 2009 ceo van de grootste uitzendgroep ter wereld. Volgens Adecco besliste hij zelf om het bedrijf te verlaten. Met de aanstelling van Dehaze kiest het bedrijf voor continuïteit. "Dehaze heeft bewezen dat hij een leider is, met een internationale track record", aldus Adecco. Dehaze kwam in 2009 bij Adecco en staat sinds 2011 aan het hoofd van Adecco Frankrijk. Tussen 2009 en 2011 stond hij aan het hoofd van de divisie Noord-Europa, waar ook de Benelux onder valt. Daarvoor was hij onder meer ceo van het Nederlandse Humares en van Solvus. Na de overname van Solvus door USG People was hij coo en vice-ceo van USG People. (Belga/NS)