De overige kandidaten waren Dominique Leroy (Proximus), Koen Van Gerven (BPost) en Bernard Delvaux (Sonaca).

Alain Bernard kreeg de prijs omdat hij zijn bedrijf in de baggersector op duurzame wijze naar de top heeft geloodst. Het centrale thema van de Vlerick Award 2015 luidde dit jaar 'Legacy & Promise': bedrijven met een rijk verleden hebben er ook alle belang bij de toekomst via verdere groei te verzekeren. Het publiek kon vooraf stemmen via de website en live in de zaal.

Alain Bernard, die dit jaar 60 wordt, is sinds 2006 de CEO van DEME. De burgerlijk ingenieur is er al zijn hele carrière actief. De groep is aanwezig op vijf continenten.

De overige kandidaten waren Dominique Leroy (Proximus), Koen Van Gerven (BPost) en Bernard Delvaux (Sonaca).Alain Bernard kreeg de prijs omdat hij zijn bedrijf in de baggersector op duurzame wijze naar de top heeft geloodst. Het centrale thema van de Vlerick Award 2015 luidde dit jaar 'Legacy & Promise': bedrijven met een rijk verleden hebben er ook alle belang bij de toekomst via verdere groei te verzekeren. Het publiek kon vooraf stemmen via de website en live in de zaal. Alain Bernard, die dit jaar 60 wordt, is sinds 2006 de CEO van DEME. De burgerlijk ingenieur is er al zijn hele carrière actief. De groep is aanwezig op vijf continenten.