In Redwood in Noord-Californië heeft de politie een man gearresteerd die met een Tesla Model S op de snelweg reed terwijl hij sliep achter het stuur. Hij reed met een snelheid van zo'n 115 kilometer per uur. "De bestuurder reageerde niet op onze lichten en sirenes", zei een politieagent. De agenten dachten dat de Tesla misschien op autopiloot stond, een semi-autonome instelling waarmee de wagen zelf kan rijden en van rijvak kan veranderen met een minimale input van de mens.

Om de Tesla met de slapende bestuurder te doen stoppen hebben de politieagenten het verkeer achter de wagen stilgelegd terwijl een andere wagen voor de Tesla steeds trager ging rijden. De Tesla, die inspeelt op het verkeer rond zich, vertraagde mee en kwam zo tot stilstand. De agenten maakten de bestuurder, die dronken was, wakker en arresteerden hem op verdenking van rijden onder invloed.

In Redwood in Noord-Californië heeft de politie een man gearresteerd die met een Tesla Model S op de snelweg reed terwijl hij sliep achter het stuur. Hij reed met een snelheid van zo'n 115 kilometer per uur. "De bestuurder reageerde niet op onze lichten en sirenes", zei een politieagent. De agenten dachten dat de Tesla misschien op autopiloot stond, een semi-autonome instelling waarmee de wagen zelf kan rijden en van rijvak kan veranderen met een minimale input van de mens.Om de Tesla met de slapende bestuurder te doen stoppen hebben de politieagenten het verkeer achter de wagen stilgelegd terwijl een andere wagen voor de Tesla steeds trager ging rijden. De Tesla, die inspeelt op het verkeer rond zich, vertraagde mee en kwam zo tot stilstand. De agenten maakten de bestuurder, die dronken was, wakker en arresteerden hem op verdenking van rijden onder invloed.