Zomerfrisheid

Een lichte druk op de knop: daar verschijnen aroma’s van fruit en bloemen, specerijen en bossen. Er valt weer vreugde te verstuiven en poëzie te verspreiden.

Twee flacons in één: het volmaakte huwelijk. Aan de vrouwelijke kant een geur die al sinds 1969 geliefd is, voor de man een hedendaagse alter ego. Een geslaagd parfumkoppel. Les Coeurs de Chamade van Guerlain, elk 30 ml, 3200 fr.

Eerbetoon aan de eeuwige liefde. Lotus, nachtlelie, weelderige rozen,…: een bloemenkorf boordevol emotie, gedragen op een hartstochtelijke wolk van patchoeli. Romance van Ralph Lauren, 50 ml, 1990 fr.

Een wandeling door een tuin met vijf impressionistische aroma’s. De triomf van de zomer, de weelde van bloemen en de passie van een ontwerper die verliefd is op de natuur. Aqua Allegoria van Jean-Paul Guerlain, 125 ml, 2150 fr.

Voor mannen met gevoel voor humor en tederheid: pittige citrusvruchten en zomerse geuren, in samenspel met verkwikkende specerijen op een warme achtergrond van bos en mos. Pleasures for Men van Estée Lauder, 50 ml, 1350 fr.

Klassiek in een hedendaags design: het sterparfum van de juwelier van de Place Vendôme. Een zeer vrouwelijke eigentijdse combinatie van bloemen en groen met een geraffineerd snufje thee. Chaumet van Chaumet, 100 ml, 2650 fr.

Een nieuw familiejuweel in de verzameling kostbare geuren die het merk zo nauw aan het hart liggen. Serene aroma’s van bloemen, bos, amber en vanille. Zacht, chic en sensueel. Jaïpur Saphir van Boucheron, 50 ml, 1995 fr.

De trefzekerheid van een modeontwerpster met een indringende sobere stijl. Een stadse geur, uitgezuiverd door de bewust minimalistische samenstelling. Sander for Men van Jil Sander, 75 ml, 1790 fr.

Een gelukbrengend aroma met een ziel van lelietjes-van-dalen. De parelmoeren glans van de flacon ademt argeloze onschuld. Het parfum van de meimaand. Lily van Christian Dior, 50 ml, 1495 fr.

Het merk slaat in, de flacon toont viriliteit. De geur bevat ‘liaisons dangereuses’ van lavendel met mokka-koffie op een bedje van vanille, cederhout en patchoeli. Rochas Man, 50 ml, 1550 fr.

Ook voor haar: een heerlijke zweem van vijgen, ontstolen aan de mannelijke versie, maar nog vriendelijker en warmer dankzij het zonnige aroma van dadels en pruimen. GoodLife Woman van Davidoff, 50 ml, 1990 fr.

Een jeugdige geur om ‘o ja!’ tegen te zeggen: appel, peer en ananas vormen de inleiding voor majestueuze lelie en etherische oliën. Een nieuw tijdperk van frisheid. Ô oui! van Lancôme, 50 ml, 1450 fr.

Een viriele zeiltocht op de Middellandse Zee met aan boord aroma’s van vruchten, bloemen en specerijen uit de warme landen, gedragen op een zachte golf van amber en bos. Nautilus, 50 ml, 1195 fr.

SUZANNE LAMBERTS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content