Wie volgt Dirk Coorevits op?

© belga

Vanaf deze week stelt Trends u de genomineerden voor die op 12 januari Dirk Coorevits (foto) kunnen opvolgen als Trends Manager van het Jaar. Omdat het de belangrijkste onderscheiding van ondernemend België is, hebben we de procedure aangescherpt.

De afgelopen weken schoof de Trends-redactie een brede lijst uitmuntende kandidaten naar voren. Elk manager werd verdedigd met een uitgebreid dossier over zijn of haar visie en prestaties, en die van het bedrijf. Uit die groep selecteerde de jury vijf topkandidaten. Dat doet de jury in volle onafhankelijkheid. Ze bestaat – op de hoofdredactie na – uit negen externe topfiguren uit de bedrijfs- of academische wereld. En eigenlijk zouden we het niet moeten vermelden omdat het vanzelfsprekend is, maar de jury telt evenveel mannen als vrouwen.

Ook de stemprocedure passen we aan. Uiteraard kunt u als lezer uw voorkeur uitspreken. We vragen ook ex-laureaten hun stem uit te brengen én we laten jonge mensen – studenten in management- of economische richtingen – meestemmen. Alle stemmen komen samen bij de jury die de finale knoop doorhakt.

De komende vijf weken vindt u vijf portretten van topmanagers. Daarna kunt u stemmen. Doe dat massaal. U volgt de financieel-economische actualiteit via Trends. U hebt recht van spreken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content