‘We kunnen de cloud nog beter benutten’

Melissa Delissen

WIE

Melissa Delissen (41)

IS

Businessleader Microsoft bij de ICT-dienstverlener Devoteam België

WAS

“Alvorens ik bij Devoteam België aan de slag ging, werkte ik ruim zeven jaar bij Fujitsu, waar ik een Microsoft-afdeling opstartte en leidde”, zegt Melissa Delissen. “Daarvoor werkte ik voor Microsoft. Eerder was ik aan de slag als systeemingenieur bij het ACV, Ordina en MSP. Voordien oefende ik IT-functies uit bij Philips Dendermonde, Dräger Medical, Erudict en Computacenter. Ik evolueerde in mijn loopbaan van technische functies naar een managementrol. Microsoft is de rode draad door mijn loopbaan. In het verleden was ik vooral actief met de Microsofts-software Active Directory en Exchange.”

WIL

“Bij Devoteam focus ik op de publieke cloud Microsoft Azure en Microsoft Modern Workplace”, legt Delissen uit. “Devoteam België zal dit en de volgende jaren meer inzetten op partnerschappen met Microsoft en andere bedrijven, zoals ServiceNow, Google, ForgeRock, CyberArk, Red Hat, Ometa en UiPath. Mijn opdracht is het partnerschap met Microsoft te versterken, om de omzet van de dienstverlening met Microsoft-technologie dit jaar te doen stijgen met 20 procent. We willen ook twintig extra Microsoft-consultants aanwerven.”

“Ik ben gecharmeerd door het dynamisme en het menselijke karakter van dit bedrijf. Er is nog veel potentieel om de cloud beter te benutten. Ik vind het interessant dat we de technologische strategie kunnen helpen bepalen in functie van de zakelijke doelstellingen van klanten, hun cloudprojecten tot een goed einde te brengen en cloudprojecten van bedrijven te optimaliseren. Mijn collega’s zijn ervaren consultants, en we hebben de schaalgrootte om middelgrote en grote bedrijven van dienst te zijn.”

VRIJE TIJD

“Lezen, musea bezoeken, reizen en vinylplaten met soulmuziek verzamelen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content