Verse soep van Chouke Soup

© Getty Images/EyeEm

Angelo Russo is een Belgische chef met Italiaanse wortels en net zoals zijn vennoot Wim Verschueren een Brusselaar. Samen richtten ze Chouke Soup op, waarbij ‘chou’ verwijst naar choux de bruxelles of spruitjes. Russo had een cateringbedrijf voor de eventsector en Verschueren was actief in de drankensector. In 2019 richtten ze Ruta & Baga op met het idee via opdrachten voor events de fondsen te verzamelen voor Chouke Soup. Dat nieuwe merk maakt soepen en sauzen met biologische ingrediënten en zweert bij de korte keten en een recycleerbare verpakking. De eerste soepen kwamen op de markt in december 2019 en de eerste sauzen in maart vorig jaar. Door de coronapandemie vielen de events weg en richtten de twee ondernemers zich helemaal op Chouke Soup. Het bedrijf, gefinancierd met eigen middelen, hoopt dit jaar te evolueren naar een omzet van een half miljoen euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content