Vandelanotte betaalt medewerkers die vertrekken

Een premie tot 7.500 euro: dat wil Vandelanotte betalen aan nieuwe medewerkers die beslissen binnen de drie maanden weer te vertrekken. Het grootste onafhankelijke accountantskantoor van België wil zo een tevredenheidsgarantie inbouwen in een arbeidsmarkt die stevig op slot zit. “Vergelijk het met de garantie op producten”, zegt CEO Nikolas Vandelanotte. “Niet tevreden, geld terug: dat durf je ook alleen maar te beloven als je rotsvast gelooft in de kwaliteit van je producten. Wel, wij geloven in ons personeelsbeleid en onze bedrijfscultuur.”

Als nieuwe medewerkers na één maand vertrekken, krijgen ze een premie van 2.500 euro uitbetaald. Na twee maanden komt daar nog eens 2.500 euro bij, na drie maanden wordt dat 7.500 euro. Aan het eind van elke maand volgt een evaluatie. Beslist de nieuwe medewerker na de eerste drie maanden bij Vandelanotte te blijven, dan krijgt het team een budget van 2.500 euro om een leuk en inspirerend teamevent in elkaar te steken.

De voorwaarden zijn dat de nieuwe medewerkers van een andere werkgever moeten komen en minimaal twee jaar ervaring hebben.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content