Selecto was na de opening in 2011 meteen een succes dankzij de laagdrempelige bistronomieformule: vereenvoudigd gastronomisch eten tegen verteerbare prijzen. Het restaurant was daarin een pionier. Het is ingericht als een hedendaagse brasserie, waar men dicht op elkaar zit en het rumoerig is. Het keukentje in het achterhuis is gedeeltelijk zichtbaar. Voor de fornuizen staat een toog met acht plaatsen. Olivier Morland is een vakman, die goede producten op een relatief eenvoudige manier bereidt...
Pionier van de bistronomie
Verder lezen?
Lees elke maand gratis 3 artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of
Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee
×
Verder lezen?
Lees elke maand gratis 3 artikelen
Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of
Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee