‘Opnieuw dubbel zoveel klanten in 2022’

WIE

Guillaume Hoffmann (48)

IS

CEO van Sage België en Luxemburg, een wereldspeler in oplossingen voor boekhouding, betalingen en commerciële opdrachten in de cloud

WAS

Guillaume Hoffmann werkt al bijna twintig jaar bij Sage, zowel in Frankrijk als in België. Sage telt ruim 10.000 medewerkers in 23 landen, en 2 miljoen klanten en 1.800 partners in de wereld. “Vorig jaar was hectisch”, zegt Hoffmann. “De medewerkers werkten thuis, en de partners en de klanten moesten we opnieuw op afstand zien. Maar het had ook een positieve kant. De versnelling naar de cloud bij de klanten was al gestart, en daar konden we verder op inzetten. In 2021 verdubbelde Sage het aantal klanten in België en Luxemburg, en ik verwacht een nieuwe verdubbeling in 2022.”

WIL

“We staan sterk op de kmo-markt en willen onze positie daar nog versterken. De vraag naar ons softwareprogramma Sage BOB, een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in België en Luxemburg, stijgt. Daarmee kan een bedrijfsleider focussen op het runnen van zijn bedrijf”, zegt Hoffmann.

“Eén op de twee bedrijven heeft te maken gekregen met een vertraging van de betalingstermijnen. Ze vragen dan ook dat we hen begeleiden en helpen de cashback sneller te doen komen. De digitalisering van die kmo’s zit op verschillende niveaus. Sage investeert ook almaar meer in de dienst na verkoop. We werken daarvoor met 120 specialisten, 20 procent meer dan in 2020. We zien ook een toenemende vraag naar softwareoplossingen waarmee de werknemers op dezelfde kwaliteitsvolle manier thuis kunnen werken als op kantoor.”

VRIJE TIJD

“Tennis en ondernemers begeleiden bij de creatie van hun onderneming en het opstellen van hun businessplan.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content