‘Nog dichter bij de ondernemer’

Nathalie Quintens

WIE

Nathalie Quintens (45)

IS

Sinds 12 april directeur marketing, leden en partnerrelaties bij Unizo

WAS

De nieuwe Unizo-directeur heeft diploma’s rechten, communicatie en marketing, en brengt ervaring mee uit vorige banen bij onder meer de hr-dienstenverlener Acerta, waar ze de voorbije zes jaar directeur marketing, communication & digital was. Ze werkte ook voor BD myShopi.be en The House of HR, telkens als marketingmanager, en voor De Persgroep Publishing (nu DPG Media).

WIL

“Zeker in de huidige context is het cruciaal ondernemers te steunen in alle fases van hun traject en op te komen voor hun belangen”, zegt Quintens. “Het is de bedoeling Unizo nog dichter bij de ondernemer te brengen met de juiste informatie via alle relevante kanalen.”

Nathalie Quintens zal onder meer de IT-afdeling superviseren, vooral in functie van het doorgedreven digitaliseringsproces dat aan de gang is bij de zelfstandigen- en kmo-organisatie. De directiefunctie voor ledenbehartiging en partnerrelaties bestond al bij Unizo, maar met Quintens gaat de functie voor het eerst naar iemand met een marketingprofiel.

Unizo staat bekend als een van de sociale partners op het interprofessionele en het Vlaamse niveau, en als de belangenbehartiger van de kmo-sector. Volgens Unizo-topman Danny Van Assche is het de opdracht om de belangenbehartiging van Unizo voor zijn leden nog efficiënter te doen verlopen door de contacten met het beleid en de andere sociale partners. “De transitie die bij Unizo al was ingezet, ook op het gebied van marketing en communicatie, moeten we voort versterken”, benadrukt Van Assche. “Nathalie Quintens is daar de geschikte persoonlijkheid voor.”

VRIJE TIJD

Reizen en lezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content