De nieuwe à la carte-brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens op de allereerste locatie van Hertog Jan en de voormalige thuisbasis van L.E.S.S. werd afgelopen zomer aanvankelijk geopend als een tijdelijk s...

De nieuwe à la carte-brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens op de allereerste locatie van Hertog Jan en de voormalige thuisbasis van L.E.S.S. werd afgelopen zomer aanvankelijk geopend als een tijdelijk seafoodrestaurant. Bar Bulot sloot na de zomer en heropende op 23 oktober als een volwaardig en permanent restaurant voor vis- en vleesliefhebbers. Ter gelegenheid van de heropening kreeg Bar Bulot een vernieuwde inrichting en een nieuwe kaart. De leiding is in handen van gastheer Maxime Depreitere en chef Pieter Lefevere. De kok beschouwt het als een uitdaging om aan Frans-Belgische klassiekers, zoals tomaat-garnaal en tournedos au poivre, een hedendaagse uitvoering te geven. Op de kaart treft men ook bereidingen met zeevruchten, schaaldieren, Noordzeetong of paling. Bij de vleesgerechten treft men rilette van keelspek met augurk en gepekelde zilveruitjes en steak tartaar. Voor de wijnliefhebbers is er de exclusieve selectie trésors de la cave van Hertog Jan***. Torhoutsesteenweg 479, 8200 Brugge, bonjour@barbulot.be, gesloten op zondag en maandag