Nationale Trends Gazellen

1 © DANN

1. “Als Tarzan en Jane nu zouden leven,” vroeg ik aan Filip Struyf, oprichter Tarzan & Jane, Trends Gazellen Ambassadeur bij de kleine bedrijven van Vlaanderen; en Eddy Vandezande, regiodirecteur Group S, “zouden ze dan deelnemen aan Blind Getrouwd of Temptation Island?” Ja, soms heb ik van die diepzinnige bevliegingen.

2. De beste drank is water. Maar, gaf ik toe aan Nicolas Deruytter, oprichter en zaakvoerder van Skyhaus, Trends Gazellen Ambassadeur bij de middelgrote bedrijven van Vlaanderen, en Kristof Vande Capelle, CFO Gimv: “Ik wil niet per se van alles het beste.”

3. Toen ik onlangs bij mijn vrouw ging klagen dat ze me altijd als een kind behandelt, klapte ik uit de biecht tegen Bart Filius, COO en CFO Galapagos, Trends Gazellen Ambassadeur bij de grote bedrijven van Vlaanderen en Trends Supergazelle Vlaanderen 2021, en Pierre Vandewalle, corporate business development manager Orange, gaf ze me een sticker en een duimpje omdat ik zo flink voor mezelf opkwam.

4. “Zouden ze ook in het Frans de dt-regel willen afschaffen?” Dadt leek me wel een vraag voor Pierre Stadsbader, gedelegeerd bestuurder TRBA en Trends Supergazelle Wallonië 2021, en Philippe Barras, voorzitter Chambre de Commerce et d’Industrie de Wallonie.

2
2© DANN
3
3© DANN
4
4© DANN

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content