‘Naar 100 miljoen euro omzet in vijf jaar’

WIE

Matthias Warlop (38)

IS

De CEO van de hr-holding AM Group. Die overkoepelt uitzendbedrijven, selectiekantoren en outsourcingspecialisten als Absolute Jobs, Maxicon, Maxicon Retail en de payrollspecialist AbsoluteYOU.

WAS

Matthias Warlop startte zijn carrière bij DXC Consulting en werkt daarna bij Sthree & Altran-Capgemini. Vanaf 2014 was hij medeverantwoordelijk voor de opmars van TMC in België. TMC is een hightechconsultancybedrijf dat succes boekte met zijn model om ingenieurs tot ondernemers te vormen. In 2020 stond hij als bestuurder en investeerder aan de wieg van de Zwitserse start-up Assist-o AG. “Ik ben bijzonder tevreden om na vijftien jaar ervaring in Brussel, Berlijn en Zwitserland thuis te komen bij een groep met West-Vlaamse wortels waar ondernemerschap de motor is.”

WIL

AM Group wil een internationale fullservice-hr-dienstengroep worden. “Onze doelstelling is binnen de vijf jaar de grens van 100 miljoen euro omzet op groepsniveau te halen”, zegt Emmanuel Bekaert, de CEO van Maxicon. “Matthias wordt de CEO van de holding, maar wij behouden als CEO’s de dagelijkse leiding”, zegt Kris Ramboer, de CEO van Absolute Jobs. “We zetten verder in op onze sterke expansie van de voorbije jaren. Bovendien blijft de eigenheid en de zelfstandigheid van onze bedrijven gegarandeerd.”

Matthias Warlop: “Het is onze gedeelde ambitie om AM Group te laten evolueren tot een hr-partner door verder te bouwen op de reputatie van Maxicon en Absolute Jobs. Maar ook AbsoluteYOU en Maxicon Limburg, de jongste telgen in de AM-familie, zullen een belangrijke rol spelen in die plannen. Daarnaast gaan we proactief op zoek naar samenwerkingen en overnames op de Belgische markt om extra te groeien.”

VRIJE TIJD

Kitesurfen, fietsen, lopen en reizen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content