Intractro Group zet de stap naar Noord-Europa

Intracto Group, het grootste onafhankelijke digitale bureau in de Benelux, bereikt een nieuwe mijlpaal in zijn overnamestrategie. Met de acquisitie van het Zweedse Stendahls zet het voet aan wal in Noord-Europa.

De in 2005 opgerichte Belgische digitaledienstenleverancier ¬ die is gespecialiseerd in strategie, marketing, creatie, content en technologie ¬ deed de afgelopen jaren de ene na de andere overname in de Benelux. Vorig jaar sprong daarbij vooral de overname van het Nederlandse We are you in het oog. Door die acquisitie evolueerde Intracto Group van 900 naar 1300 medewerkers.

Stendahls is een creatief, strategisch en digitaal innovatiebureau uit Göteborg. Het bureau, waar 120 mensen werken, telt onder zijn klanten bekende namen als Volvo en Sandvik Husqvarna. Intracto Group, met Pieter Janssens als CEO, wil uitgroeien tot een van de grootste Europese fullservicebureaus. Net als in de Benelux, voordat Intracto Group aan zijn overnametocht begon, is de Noord-Europese markt voor digitale bureaus nog heel gefragmenteerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content