‘Internationalisering brengt extra uitdagingen’

WIE

Nick Geys (33)

WORDT

Managing director van Strobbo

WAS

“Als IT-projectleider was ik achtereenvolgens bij HP en Cegeka verantwoordelijk voor grote infrastructuurprojecten, vooral migraties naar de cloud”, vertelt Nick Geys. “In 2016 richtte ik met Bert Neels OnlineWerkrooster op, om de volledige hr-administratie – van de personeelsplanning tot de uitbetaling – te automatiseren. Dat deden we voornamelijk voor de horeca, de retail en de evenementensector. In enkele jaren groeide OnlineWerkrooster uit tot de marktleider in personeelsplanning in de horeca.”

“Twee jaar geleden werd OnlineWerkrooster overgenomen door Protime, een specialist in workforcemanagementoplossingen. Protime had al een sterke positie opgebouwd in verschillende Europese landen. Zo is de overname voor ons een springplank om ons product over de grens aan te bieden. De buitenlandse expansie maakte een nieuwe, meer internationale naam noodzakelijk. Dat werd Strobbo. Steeds meer werknemers willen hun werktijd zelf indelen en willen zich snel en eenvoudig aan en af kunnen switchen, terwijl ze bij hun werkgever toch in de spotlight blijven staan. Net zoals bij een stroboscoop.”

WIL

“Onze focus voor de komende jaren ligt op groeien”, zegt Geys. “Niet alleen in eigen land, ook in Nederland, Frankrijk, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. De internationalisering brengt extra uitdagingen mee. Zo zullen we heel wat extra werknemers aanwerven, waardoor de complexiteit van de teams sterk zal toenemen. Er zal een nieuwe structuur nodig zijn om alles goed in kaart te brengen. Vandaag telt Strobbo 27 werknemers en meer dan 1200 klanten. Dat moeten over twee jaar minstens 40 medewerkers en 2000 klanten zijn.”

VRIJE TIJD

“Lopen, wakesurf en wakeboard.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content