‘Ik verwacht een uitdagende tijd’

WIE

Laura Farina (40)

IS

Salesdirector France & Belux bij Colt Technology Solutions

WAS

“In 2007 ben ik in Barcelona bij Colt beginnen te werken, terwijl ik daar was om een master in communicatiestrategie te volgen”, vertelt Laura Farina. “Ik zou normaal één jaar in Barcelona blijven, om dan terug te keren naar België en werk te zoeken in het verlengde van mijn studie. Dat werden uiteindelijk vier jaar. Na mijn terugkeer werd ik gevraagd om in de salesafdeling van Colt te beginnen. Met veel plezier ben ik die uitdaging aangegaan.”

WIL

“In mijn nieuwe functie draag ik de verantwoordelijkheid over het Enterprise-salesteam van Frankrijk, België en Luxemburg”, legt Farina uit. “Er zitten vier salesmanagers in mijn team die elk op hun beurt een team van accountmanagers en -directors aansturen. In het Enterprise-team werken we met de grote multinationale klanten. We focussen op hun strategie en hoe Colt hen kan helpen met connectiviteit, cloud- en telefoniediensten.”

“Mijn overstap is heel natuurlijk gegaan. In februari nam ik de functie interim aan, en dat voelde meteen goed aan. Het team van salesmanagers waar ik voordien deel van uitmaakte, heeft me warm verwelkomd als manager. Intussen heb ik alle accountmanagers in hun teams ook persoonlijk leren kennen via videocalls. Ik verwacht een uitdagende tijd, met veel interessante projecten en internationale samenwerking. Binnenkort, wanneer we weer op kantoor zullen zitten en we weer zullen reizen, zal ik mijn tijd verdelen tussen Frankrijk en België. Ik kijk er vooral naar uit om met de mensen in onze teams samen te zitten op kantoor of tijdens een lunch en het zinnetje ‘Laura, you are on mute’ iets minder te horen” ( lacht).

VRIJE TIJD

“Avontuurlijk reizen, koken, bakken, wandelen en lopen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content