Hij verwerkt uw direct mail

Michel Fivez, voormalig gedelegeerd bestuurder van D&B Benelux, leidt sinds kort de Belgische activiteiten van Arvato Services.

Sinds 23 december 2005 is Michel Fivez (47) algemeen directeur van Arvato Services België. Het bedrijf maakt deel uit van de Bertelsmanngroep en nam eind 2004 Vicindo, de directmarketingdochter van De Post, over. Arvato Services spitst zich toe op onder meer databasebeheer en de verwerking van direct mailing (drukken, personaliseren, postklaar maken). De groep heeft vestigingen in 34 landen.

Aanvankelijk zette Arvato Services een Beneluxorganisatie op. De overname van Vicindo was geïnitieerd door de Nederlandse vestiging van Arvato. Midden maart 2005 kwam Michel Fivez in dienst van het bedrijf als manager van de businessunit Data. Voordien was hij gedelegeerd bestuurder van D&B België en commercieel directeur van D&B Benelux. Eind 2005 besloot Arvato Services de Beneluxstructuur af te bouwen en de landen onder een eigen algemeen directeur te plaatsen.

“Toen ik bij Arvato kwam, was het mijn taak een turnaround te verwezenlijken van de divisie Data. Dat is een succes geworden: de divisie groeide met 11 %,” vertelt Fivez. “Men heeft me toen gevraagd de leiding over te nemen van de activiteiten in België en dezelfde turnaround te doen bij de andere divisies, zoals Print & Mail, Marketing Supply Chain en Customer Services. Dat is nu de uitdaging.”

Naast algemeen directeur België is Fivez ook manager van de divisie Data van Arvato Nederland. Fivez wordt in België bijgestaan door een managementteam bestaande uit Geert De Vuyst (IT), Terry Verbeke (hrm), Guy Behets (Print & Mail), Paul Corluy (Finance), Peter De Witte (Operations), Jan Van Looken (Productie Print & Mail) en Kurt Buysse (Data & Customer Services).

Voor Arvato België betekent de benoeming van Fivez de derde algemeen directeur. Voor de aankoop van Vicindo had Arvato een kleine organisatie onder leiding van Yves Wauters. Kort na de overname van Vicindo scheidden de wegen van Arvato en Wauters, en nam Jan Semeins (voorzitter van de raad van bestuur Arvato Services) het roer in handen om dat nu aan Michel Fivez door te geven. Fivez heeft Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en heeft een MBA van de Universiteit Limburg.

IS: algemeen directeur van Arvato Services België.

WAS: manager van de businessunit Data van Arvato Services Benelux.

AVP

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content