‘Het groeiplan verder uitbouwen’

WIE

Leen Geirnaerdt (48)

IS

Financieel directeur bij House of HR

WAS

Leen Geirnaerdt was twaalf jaar aan de slag bij het hr-bedrijf USG-People, onder meer als financieel directeur. Die functie nam ze ook op zich bij bpost tussen 2019 en eind 2021. Bij House of HR neemt Leen Geirnaerdt op 1 oktober 2022 de fakkel over van CFO Andres Cano. Ze kwam wel al op 1 juli 2022 bij het bedrijf. Geirnaerdt is ook bestuurder bij CFE en H.Essers.

WIL

De opdracht voor Leen Geirnaerdt is niet min. De voorbije jaren groeide House of HR zeer sterk. De omzet ging van 300 miljoen euro in 2015 naar 2,2 miljard euro in 2021. In de voorbije jaren kon House of HR de Duitse, Franse en Nederlandse markt aanboren met de overname van Timepartner en Solcom in Duitsland, Abylsen in Frankrijk en Covebo, Redmore, Cohedron, Continu Professionals en TMI in Nederland. Adres Cano speelde een rol bij 35 overnames en 7 herfinancieringen en consortia. House of HR haalt een ebitda van 262,7 miljoen euro. De groep geeft maandelijks werk aan bijna 60.000 mensen en heeft 4.300 werknemers, verspreid over meer dan 600 kantoren in Europa.

Onlangs raakte bekend dat House of HR een nieuwe meerderheidsaandeelhouder krijgt, het Amerikaanse Bain Capital dat een deel van de aandelen van Naxicap en oprichter Conny Vandendriessche overneemt. Het doel van House of HR is zowel organische groei als overnames, onder meer in Duitsland en de Scandinavische landen, en de verder ontwikkeling van digitale tools.

Leen Geirnaerdt: “Ik was altijd al geïnteresseerd in House of HR, dankzij hun unieke gespecialiseerde positionering. Het heeft een ambitieus businessplan, stelt duidelijke doelen en wordt zeer sterk gedreven door resultaten – net als ik. Het is mijn opdracht het groeiplan de komende jaren verder uit te bouwen.”

VRIJE TIJD

Paardrijden, concerten en festivals.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content