Europa veroveren

WIE

Dennie Kawahara (50)

WORDT

Algemeen directeur van Oki Europe

WAS

Kawahara begon in 1992 bij Oki Electric Industry en werkte zich op tot algemeen directeur van Oki Data Australia. Onder zijn leiding zette de divisie een gestage groei in Australië en Nieuw-Zeeland neer.

De Japansner heeft al diverse functies in de Oki Group ingevuld, waaronder negen jaar bij Oki America Inc. Ook Oki Europe is hem niet onbekend. Hij werkte in Europa van 2007 tot 2010 als manager product planning & delivery in de marketingafdeling.

In zijn 25 jaar bij Oki was Kawahara betrokken bij verschillende innovatieve hard- en softwareproducten en systeemontwikkelingen. Zijn cv oogt vrij veelzijdig: introductie van nieuwe producten, marketing- en verkoopactiviteiten van die producten, en project- en teammanagement.

WIL

Van Kawahara wordt verwacht meer marktaandeel te veroveren en nieuwe partnerships met nichespelers af te sluiten. “Ik verheug me erop terug te keren naar Oki Europe in deze tijden van ingrijpende veranderingen in de lange en succesvolle geschiedenis van Oki”, zegt Dennie Kawahara.

“De medewerkers, de producten en de flexibiliteit om in te spelen op de wensen van klanten maken de onderneming toonaangevend in de sector. Ik kijk ernaar uit mee te werken aan de ontwikkeling van nieuwe, toekomstgerichte strategieën om de positionering van onze producten in de nieuwe digitale omgeving op te pakken. Als algemeen directeur is het mijn missie de structuur en de koers van Oki Europe te versterken, en de samenwerking en de winstgevendheid te vergroten. Ik heb geleerd dat Europa de meest uitdagende maar ook de meest aantrekkelijke regio is om te werken.”

WAT IN VRIJE TIJD

Muziek, lezen, bioscoop, golf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content