‘Een verlengstuk van de klant’

WIE

Thomas Lenné (41)

IS

Partner bij het advocatenkantoor Loyens & Loeff

WAS

“Na mijn studie in België en de Verenigde Staten, werkte ik meer dan elf jaar bij Baker McKenzie”, zegt Lenné. “Ik kreeg er een brede opleiding in fusies en overnames, private equity en kapitaalmarkten. Nadien heb ik bij Fieldfisher gewerkt als corporate M&A-partner. De periode bij Baker McKenzie heeft me vooral inhoudelijk gevormd. Bij Fieldfisher heb ik naast het inhoudelijke ook het commerciële deel van de baan verder kunnen ontwikkelen. Ik ben er van nul gestart en heb er een mooie klantenportefeuille opgebouwd.”

WIL

“Mijn stap naar Loyens & Loeff voelt aan als thuiskomen”, gaat Lenné verder. “Het is een kantoor met een ijzersterke reputatie voor transactioneel, regulatoir en fiscaal werk, met diepe wortels in zowel de lokale als de internationale markt. De brede waaier van excellente praktijkgroepen in het kantoor maken het mogelijk klanten op alle domeinen de best mogelijke ondersteuning te bieden. Voor mezelf denk ik dan vooral aan mijn werk in private equity, maar ook aan het transactionele werk in sectoren zoals energie en de gezondheidszorg.

“Mijn belangrijkste doel als corporate M&A-partner is hechte langetermijnrelaties te hebben met klanten en uiteindelijk bijna een automatisch verlengstuk te worden van hun interne team. Het mooie aan zulke relaties is dat ze je als advocaat toelaten rechtstreeks mee te bouwen aan de businessstrategie van de klant. Daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

VRIJE TIJD

“Familie, reizen en sport.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content