‘Een stem in het politieke debat’

WIE

Stéphane Verbeeck (51)

IS

Stéphane Verbeeck, de voormalige voorzitter van Voka Antwerpen-Waasland, is al tien jaar de CEO van de projectontwikkelaar Gands. De Antwerpenaar begon zijn professionele carrière met de oprichting van het schoonmaak- en facilitybedrijf One. Onlangs startte hij ook mee het vastgoedbedrijf Redet op.

WORDT

Stéphane Verbeeck wordt de voorzitter van de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS), de vereniging van de vastgoedontwikkelaars en -investeerders in België. Hij volgt Serge Fautré op.

WIL

“Ik ben verheugd als voorzitter sterke bestuurders en vicevoorzitters naast mij te hebben, zoals Jo De Wolf (Montea), Bernard Piron (Thomas & Piron) en Stéphan Sonneville (Atenor). Samen kunnen we gemakkelijker zaken in beweging krijgen”, zegt Stéphane Verbeeck. “Als nieuwe voorzitter schuif ik graag enkele belangrijke accenten naar voren, zoals de snellere afhandeling van de procedures voor vergunningen, het stimuleren van een kwalitatieve stadsvernieuwing en het betrekken van private spelers bij de bouw van sociale huurwoningen. Sinds de opstart van de nieuwe Vlaamse regering heeft BVS al enkele keren samengezeten met de bevoegde ministers. We zijn tevreden dat onze beroepsvereniging een stem heeft in het politieke debat. Wat we in de beleidsnota’s lezen, stemt ons hoopvol. Vorige regeringen hebben altijd gesproken over stadsvernieuwing en een vlotter vergunningenbeleid, maar het is hoog tijd om die zaken uit te voeren.”

VRIJE TIJD

Sporten, reizen en lekker eten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content