‘Een primeur: een eigen webshop voor nieuwe trucks’

WIE

Nathalie Noyens (34)

IS

Zaakvoerder van het familiebedrijf Noyens in Olen

WORDT

CEO van Ford Trucks Belgium

WIL

“Ford Trucks heeft ons familiebedrijf Noyens verkozen tot officiële invoerder voor heel België”, zegt Nathalie Noyens. “Ik word meteen ook de CEO van Ford Trucks België. De vrachtwagens worden via een nieuw netwerk van dealerships aan de man gebracht. Zopas zijn de eerste zes externe dealers aangesteld. In bijna elke provincie is er nu een. Het zijn familiebedrijven die een sterke ervaring hebben in de verkoop van trucks en de service. Dat geeft een voorsprong. Later kijken we naar verdere kansen.”

“Strategisch wordt meer ingezet op digitalisering, met onder meer een primeur op de truckmarkt: een eigen webshop voor nieuwe trucks, waar de klant zijn vrachtwagen kan samenstellen en bestellen”, gaat Noyens door. “Het is belangrijk vanaf de eerste minuut de juiste prijs op tafel te leggen. Daarom kiest het bedrijf voor absolute transparantie en een kortelijnstrategie. We staan nauw in contact met onze dealers, zodat zij onmiddellijk allemaal op hetzelfde niveau kunnen werken en pikken in op de behoeften van het huidige ondernemerschap: een webshop, een onlineoffertesysteem voor de klanten en de dealers, offertes die worden omgezet naar bestelbons. De digitalisering van alle data is een grote stap vooruit. We zetten ook zwaar in op de juiste producten in het licht van een CO2-neutraal aanbod.”

“Onze ambitie is duidelijk: een marktaandeel van 5 procent verwerven in vijf jaar”, zegt Noyens. “Dat moet haalbaar zijn met onze productlijn, ons dealernetwerk, onze service over het hele land, onze marktconforme prijzen en ons garantiepakket van gratis onbeperkte kilometers op elke Ford F-max van vijf jaar.”

VRIJE TIJD

Joggen, wandelen, familie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content